Over ons
Locatie
Medewerkers
Artikelen

HuitingSchoon
Anders kijken en nieuwe oplossingen vinden

HuitingSchoon is een energiek makelaarskantoor met veel ervaring in het buitengebied. We zijn gespecialiseerd in agrarisch onroerend goed en Landelijk Wonen. Uiteraard zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), kamers WonenMKB en Landelijk Vastgoed.

Erwin Huiting heeft zijn jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende makelaarskantoren waaronder die van een grote landbouworganisatie. Hij heeft ruime kennis opgedaan in alle facetten van de agrarische makelaardij. Naast makelaar is hij gecertificeerd taxateur voor agrarische objecten, woonhuizen en bedrijfsmatig onroerend goed. Hij is als deskundige lid van de werkkamer Landelijk Vastgoed van de Stichting VastgoedCert.

Bram Schoon is sinds enige jaren exclusief actief in het buitengebied. Met zijn agrarische roots voelt hij zich als een vis in het water op het gebied van het Landelijk Wonen. Samen met enkele collega's heeft hij het label Buitenwonen in de markt gezet. HuitingSchoon bemiddelt via dit kanaal zijn woningen in het landelijke gebied. Bram is makelaar en taxateur.

Joost van 't Zand is sinds 2020 verbonden aan ons kantoor. Eerst als stagiair en inmiddels als vastgoedadviseur. Joost ondersteunt de makelaars o.a. bij de aan- en verkoop van woningen alsook de huur en verhuur. 

Michelle Dillerop is vanaf 2023 werkzaam bij het kantoor. Zij is kandidaat-makelaar wonen en register taxateur in opleiding. Het belangrijkste in haar werk vindt Michelle dat zij met het team iets kan betekenen voor mensen tijdens één van de belangrijkste en spannendste gebeurtenissen in hun leven; het (ver)kopen van een (t)huis.

Tina is officemanager/ commercieel medewerkster en is de commerciële duizendpoot binnen kantoor Assen. Haar specialiteit is multitasking en het overzicht behouden binnen de vele lopende dossiers. Hierdoor is ze de spil van kantoor en zorgt ze dat iedereen op zakelijk en privéniveau bij haar terecht kan.

 

Specialisaties

Verkoopbegeleiding
Aankoopbegeleiding
Taxaties
Grondzaken
Onteigening/WvG
Locatieontwikkeling
Bedrijfsverplaatsing
Asbest renovatie

Bezoekadres

Borgstee 27b
9403 TS Assen

Telefoon0592-390322
Website huitingschoon.nl
E-mail assen@buitenwonen.nl

Kaart

Medewerkers

hs 008 Ronald Zijlstra
Bram Schoon
NVM-Makelaar
hs 010 Ronald Zijlstra
Erwin Huiting
NVM-Makelaar, lid Werkkamer Landelijk Vastgoed
hs 002 Ronald Zijlstra v2
Tina Scheepstra
Office manager - commercieel medewerker
hs 017 Ronald Zijlstra
Joost van 't Zand
Vastgoedadviseur
RZ2 0469 Ronald Zijlstra
Michelle Dillerop
Kandidaat-makelaar

Onze buitengewone makelaars

HuitingSchoon
Vrielink Makelaars