Over ons
Locatie
Medewerkers
Artikelen

HuitingSchoon
Anders kijken en nieuwe oplossingen vinden

HuitingSchoon is een energiek makelaarskantoor met veel ervaring in het buitengebied. We zijn gespecialiseerd in agrarisch onroerend goed en Landelijk Wonen. Uiteraard zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), kamers WonenMKB en Landelijk Vastgoed.

Erwin Huiting heeft zijn jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende makelaarskantoren waaronder die van een grote landbouworganisatie. Hij heeft ruime kennis opgedaan in alle facetten van de agrarische makelaardij. Naast makelaar is hij gecertificeerd taxateur voor agrarische objecten, woonhuizen en bedrijfsmatig onroerend goed. Hij is als deskundige lid van de werkkamer Landelijk Vastgoed van de Stichting VastgoedCert.

Bram Schoon is sinds enige jaren exclusief actief in het buitengebied. Met zijn agrarische roots voelt hij zich als een vis in het water op het gebied van het Landelijk Wonen. Samen met enkele collega's heeft hij het label Buitenwonen in de markt gezet. HuitingSchoon bemiddelt via dit kanaal zijn woningen in het landelijke gebied. Bram is makelaar en taxateur.

Tina Scheepstra ondersteunt bij de administratieve en commerciële werkzaamheden. Tina is ruim 20 jaar actief binnen de makelaardij en kan u alle inlichtingen geven en hulp bieden bij de vragen die u heeft. Tina regelt o.a. de afspraken voor bezichtigingen, het versturen van brochures, het opstellen van stukken etc. en managet het kantoor.

Karin de Roode heeft jarenlang op een notariskantoor gewerkt maar maakt de switch naar de makelaardij. Zij kent de klappen van de zweep en werkt zowel "binnen" als "buiten". Karin is assistent-makelaar.

Geert Jan Boerwinkel is een oude rot in het vak. Met tientallen jaren ervaring als makelaar in het gebied rond Rolde heeft de makelaardij voor hem geen geheimen meer. Geert Jan is eveneens assistent-makelaar.

Specialisaties

Verkoopbegeleiding
Aankoopbegeleiding
Taxaties
Grondzaken
Onteigening/WvG
Locatieontwikkeling
Bedrijfsverplaatsing
Asbest renovatie

Bezoekadres

Lauwers 14
9405 BL Assen

Telefoon 0592-390322
Website huitingschoon.nl
E-mail assen@buitenwonen.nl

Kaart

Medewerkers

Portretten 49
Bram Schoon
NVM-Makelaar
Portretten 66
Erwin Huiting
NVM-Makelaar, lid Werkkamer Landelijk Vastgoed
Portretten 1
Tina Scheepstra
Sectretaresse
HuitingSchoon Karin 3
Karin de Roode
assistent makelaar
Portretten wit 3
Geert Jan Boerwinkel
assistent makelaar

Onze buitengewone makelaars

HuitingSchoon
Vrielink Makelaars