Over ons
Locatie
Medewerkers
Artikelen

HuitingSchoon
Anders kijken en nieuwe oplossingen vinden

HuitingSchoon is een energiek makelaarskantoor met veel ervaring in het buitengebied. We zijn gespecialiseerd in agrarisch onroerend goed en Landelijk Wonen. Uiteraard zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), kamers WonenMKB en Landelijk Vastgoed.

Erwin Huiting heeft zijn jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende makelaarskantoren waaronder die van een grote landbouworganisatie. Hij heeft ruime kennis opgedaan in alle facetten van de agrarische makelaardij. Naast makelaar is hij gecertificeerd taxateur voor agrarische objecten, woonhuizen en bedrijfsmatig onroerend goed. Hij is als deskundige lid van de werkkamer Landelijk Vastgoed van de Stichting VastgoedCert.

Bram Schoon is sinds enige jaren exclusief actief in het buitengebied. Met zijn agrarische roots voelt hij zich als een vis in het water op het gebied van het Landelijk Wonen. Samen met enkele collega's heeft hij het label Buitenwonen in de markt gezet. HuitingSchoon bemiddelt via dit kanaal zijn woningen in het landelijke gebied. Bram is makelaar en taxateur.

Karin de Roode is kandidaat-makelaar. Karin is gedreven, enthousiast en energiek. Het contact met de klanten vindt zij erg belangrijk, maar ook een goede en heldere communicatie staan bij haar hoog in het vaandel. Graag begeleidt zij u van A tot Z bij de verkoop van uw woning zodat u volledig wordt ontzorgd. Woning aankopen? Ook hierbij kan Karin u van dienst zijn!

Joost van 't Zand is sinds 2020 verbonden aan ons kantoor. Eerst als stagiair en inmiddels als assistent-makelaar. Joost ondersteunt de makelaars o.a. bij de aan- en verkoop van woningen alsook de huur en verhuur.                                                                              

Tessa Bodenstaff werkt sinds april 2022 bij ons kantoor en ondersteunt de makelaars in de binnendienst. Denk hierbij aan de voorbereiding van de verkoop van uw woning, plannen van afspraken, afwikkelen van transacties. Kortom: een diversiteit aan werkzaamheden.

Tina Scheepstra ondersteunt bij de administratieve en commerciële werkzaamheden. Tina is ruim 20 jaar actief binnen de makelaardij en kan u alle inlichtingen geven en hulp bieden bij de vragen die u heeft. Tina regelt o.a. de afspraken voor bezichtigingen, het opstellen van stukken etc. en managet het kantoor.

 

 

Specialisaties

Verkoopbegeleiding
Aankoopbegeleiding
Taxaties
Grondzaken
Onteigening/WvG
Locatieontwikkeling
Bedrijfsverplaatsing
Asbest renovatie

Bezoekadres

Lauwers 14
9405 BL Assen

Telefoon 0592-390322
Website huitingschoon.nl
E-mail assen@buitenwonen.nl

Kaart

Medewerkers

09 Bram Profiel sept 2021
Bram Schoon
NVM-Makelaar
06 Erwin Profiel sept 2021
Erwin Huiting
NVM-Makelaar, lid Werkkamer Landelijk Vastgoed
14 Tina Profiel 2 sept 2021
Tina Scheepstra
Secretaresse
07 Karin Profiel sept 2021
Karin de Roode
kandidaat-makelaar
Tessa profiel 2022
Tessa Bodenstaff
Commercieel binnendienst medewerker
08 Joost Profiel sept 2021
Joost van 't Zand
assistent-makelaar

Onze buitengewone makelaars

HuitingSchoon
Vrielink Makelaars