Buitenwonen.
Buitengewoon goed.

Buitenwonen is dé makelaar voor woningen in het buitengebied. Een uniek label dat beantwoordt aan de toenemende vraag naar wonen te midden van rust, ruimte en groen en die een enorme hoeveelheid kennis en ervaring in het buitengebied bundelt. De gespecialiseerde landelijk wonen makelaars zijn geselecteerd op hun deskundigheid en betrokkenheid.

Ze kennen de taal van het buitenleven en herkennen de geur. Ze weten als geen ander waar ze over praten. Bovendien weten ze als geen ander een goede prijs te realiseren voor onroerend goed in het buitengebied. Onze Buitenwonen makelaars bezitten regionale kennis en maken gebruik van ons landelijke netwerk!

Op zoek naar een huis, ik help u graag!
Anita Buitenhuis
January 2019, door Anita Buitenhuis
Mijn naam is Anita Buitenhuis en werk als aankoopcoördinator binnen ons kantoor in Schalkhaar. Mijn taak is dat ik klanten help bij het vinden van een passende koopwoning in deze hectische markt. Hierbij staat voor mij actief persoonlijk contact op nummer één! Voor elke klant neem ik de tijd, om er achter te komen wat de woonwensen zijn en aan de hand hiervan de zoektocht te starten naar een passende woning. Hiervoor overleg ik intensief met onze makelaars en collega makelaars om zo de juiste woning te vinden en om te proberen er als eerste bij te zijn bij onze collega makelaars. Dit heeft al tot veel successen geleidt. Hierna nemen de makelaars de aankoopbegeleiding en onderhandelingen over.

Buitenwonen makelaar worden
Makelaars die hun landelijk aanbod presenteren op Buitenwonen.nl profiteren van een groot en landelijk bereik.
lees verder
Ontdek onze aanpak
Van eerste kennismaking tot de overdracht. Wij zijn er bij, uw adviseur en begeleider. In vijf concrete stappen leggen wij uit wat u van een Buitenwonen-makelaar kunt verwachten.
lees verder
Klantervaringen
“Makelaars met verstand van het échte Buitenleven.” Is dat ook echt zo? U leest hier over ervaringen van een deel van onze klanten.
lees verder
Kies uit ruim 40 woningen in heel Nederland
Ik zoek een buitenwoning in

Onze buitengewone makelaars

HuitingSchoon
Vrielink Makelaars