Buitenwonen.
Buitengewoon goed.

Buitenwonen is dé makelaar voor woningen in het buitengebied. Een uniek label dat beantwoordt aan de toenemende vraag naar wonen te midden van rust, ruimte en groen en die een enorme hoeveelheid kennis en ervaring in het buitengebied bundelt. De gespecialiseerde landelijk wonen makelaars zijn geselecteerd op hun deskundigheid en betrokkenheid.

Ze kennen de taal van het buitenleven en herkennen de geur. Ze weten als geen ander waar ze over praten. Bovendien weten ze als geen ander een goede prijs te realiseren voor onroerend goed in het buitengebied. Onze Buitenwonen makelaars bezitten regionale kennis en maken gebruik van ons landelijke netwerk!

Klantervaringen 2
klantervaringen
November 2021, door Daniëlle Leerkes
De ervaringen van onze klanten zijn belangrijk voor ons. Elke klant vragen wij om hun ervaringen, zodat wij deze met u kunnen delen. Deze zijn weergegeven op onze site maar zijn ook via Funda te achterhalen. Goed voor u om te weten is dat wij geen negatieve klantervaringen kunnen wissen. We delen alle ervaringen met u die wij binnen krijgen. Dat maakt onze werkzaamheden voor u alleen maar transparant en dat is wie wij zijn...

Buitenwonen makelaar worden
Makelaars die hun landelijk aanbod presenteren op Buitenwonen.nl profiteren van een groot en landelijk bereik.
lees verder
Ontdek onze aanpak
Van eerste kennismaking tot de overdracht. Wij zijn er bij, uw adviseur en begeleider. In vijf concrete stappen leggen wij uit wat u van een Buitenwonen-makelaar kunt verwachten.
lees verder
Klantervaringen
“Makelaars met verstand van het échte Buitenleven.” Is dat ook echt zo? U leest hier over ervaringen van een deel van onze klanten.
lees verder
Kies uit ruim 80 woningen in heel Nederland
Ik zoek een buitenwoning in

Onze buitengewone makelaars

HuitingSchoon
Vrielink Makelaars