Buitenwonen.
Buitengewoon goed.

Buitenwonen is dé makelaar voor woningen in het buitengebied. Een uniek label dat beantwoordt aan de toenemende vraag naar wonen te midden van rust, ruimte en groen en die een enorme hoeveelheid kennis en ervaring in het buitengebied bundelt. De gespecialiseerde landelijk wonen makelaars zijn geselecteerd op hun deskundigheid en betrokkenheid.

Ze kennen de taal van het buitenleven en herkennen de geur. Ze weten als geen ander waar ze over praten. Bovendien weten ze als geen ander een goede prijs te realiseren voor onroerend goed in het buitengebied. Onze Buitenwonen makelaars bezitten regionale kennis en maken gebruik van ons landelijke netwerk!

Ervaringen van verkopers
Herdersweg2Holten 04
October 2017, door Daniëlle Leerkes
Regelmatig vragen we verkoper en aankopers om ervaringen. Voor de familie Veldkamp hebben we de verkoop van hun woning op erfpacht verzorgd. Daarnaast hebben we ook voor hun de aankoop van hun nieuwe woning mogen verzorgen. Lees hieronder wat hun ervaringen zijn. Meer ervaringen treft u onder de button klantervaringen.

Buitenwonen makelaar worden
Makelaars die hun landelijk aanbod presenteren op Buitenwonen.nl profiteren van een groot en landelijk bereik.
lees verder
Ontdek onze aanpak
Van eerste kennismaking tot de overdracht. Wij zijn er bij, uw adviseur en begeleider. In vijf concrete stappen leggen wij uit wat u van een Buitenwonen-makelaar kunt verwachten.
lees verder
Klantervaringen
“Makelaars met verstand van het échte Buitenleven.” Is dat ook echt zo? U leest hier over ervaringen van een deel van onze klanten.
lees verder
Kies uit ruim 30 woningen in heel Nederland
Ik zoek een buitenwoning in

Onze buitengewone makelaars

HuitingSchoon
Vrielink Makelaars