“Makelaars met verstand van het échte Buitenleven.”
Is dat ook echt zo? U leest het hieronder over ervaringen van een deel van onze klanten.
'Daniëlle van Buitenwonen heeft kennis van zaken en heeft mijn huis goed in de markt gezet, waardoor het binnen korte tijd verkocht werd.
Ze is duidelijk over haar werkwijze, geeft goede adviezen en houdt zich aan de gemaakte afspraken. De dames op kantoor verdienen zeker ook een compliment; ze zijn vriendelijk en accuraat.
Ook heb ik Daniëlle als aankoopmakelaar gehad. Mede door haar snelle handelen en juiste inschattingen heb ik nu het huis kunnen kopen, dat volledig aan mijn wensen voldoet.
Kortom, ik ben zeer tevreden over Buitenwonen!'

Lokale marktkennis: 10
Deskundigheid: 10
Service en begeleiding: 10
Prijs/kwaliteit: 10

'Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!'

Bron: Funda
10
Verkoper van de Spanjaardsdijk 38 in Heeten en aankoper van de Uilenbroekstraat 88 in Heeten over Vrielink Makelaars
op
''Het contact met onze makelaar, Daniëlle Leerkes was uitstekend, evenals haar collega's in de binnendienst. Mevr. Leerkes was vanaf het begin tot het einde zeer correct en kwam de gemaakte afspraken gewoon na. Ze is prettig in de omgang en zeer deskundig. Zeer geschikt voor haar functie.''

Lokale marktkennis: 10
Service en begeleiding: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / kwaliteit: 9
''Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!''

Bron: Funda
9.8
Verkopers van de Hommelstraat 3 te Empe over Vrielink Makelaars
op Dec 29, 2017, 12:00:00 AM
''Het contact verliep duidelijk, snel, accuraat en plezierig. Het plannen van bezichtigingsafspraken ging altijd in goed overleg. Het advies was deskundig en ook bij de onderhandelingen werd professioneel opgetreden. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Daniëlle Leerkes en Sari Lammers!''

Lokale marktkennis: 8
Deskundigheid: 8
Service en begeleiding: 8
Prijs/Kwaliteit: 8

Bron: Funda
8
Verkopers van de Kwintenweg 1 te Holten over Vrielink Makelaars
op Nov 24, 2017, 7:03:00 PM
''De makelaar heeft zich met veel kennis van zaken en voor méér dan 100% ingezet om de woning aan de koper te brengen.''

Lokale marktkennis: 9
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 9
Prijs/kwaliteit: 9

Bron: Funda
9
Verkopers van de Vlessendijk 35 te Heeten over Vrielink Makelaars
op Nov 23, 2017, 10:33:00 AM
''Het is een lang proces geweest mede vanwege de crisis maar door vol te houden en nieuwe kansen te zien is het toch gelukt om steeds weer potentiële klanten aan te trekken en te enthousiasmeren''

Lokale marktkennis: 8
Deskundigheid: 7
Service en begeleiding: 8
Prijs/kwaliteit: 7

Bron: Funda
7,5
Verkoper van de kavels aan de Harfsense Steeg 25 te Harfsen over Vrielink Makelaars
op Nov 21, 2017, 8:25:00 AM
Prima begeleiding, snelle reactie op vragen, plezierig contact. Zou deze makelaar zeker bij anderen aanraden.

Lokale marktkennis: 8
Deskundigheid: 8
Service en begeleiding: 9
Prijs/kwaliteit: 8

Bron: Funda
8,3
Verkopers Hunnemansdijk 3 Heeten over Vrielink Makelaars
op Dec 16, 2017, 12:00:00 AM
Bram van HuitingSchoon gaf goed advies over de waarde van het te kopen huis en over wat we voor het huis het beste konden bieden in onze positie. Hierdoor konden we toch een huis kopen wat eigenlijk in eerste instantie buiten ons budget lag.

Bereikbaarheid en communicatie: 8
Deskundigheid: 8
Onderhandeling en resultaat: 8
Prijs/kwaliteit: 8

Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Bron: Funda
8
Aankopers van de Dillanden 5 over HuitingSchoon
op Aug 14, 2017, 12:00:00 AM
Buitenwonen/HuitingSchoon heeft ons al perfect geholpen bij de verkoop van onze vorige woning en dit was niet anders bij de aankoop van een nieuwe woning. Er moest zeer snel geschakeld worden en op het moment dat wij ze belden werd er dezelfde dag nog actie ondernomen. Zeer goed advies gehad waardoor de onze nieuwe woning voor een nette prijs hebben kunnen kopen in een markt die enorm onder druk staat.

Bereikbaarheid en communicatie: 10
Deskundigheid: 10
Onderhandeling en resultaat: 9
Prijs/kwaliteit: 10

Al meerdere vrienden en kennissen aangeraden om met Buitenwonen/HuitingSchoon in zee te gaan en ik heb er nog geen slecht woord over gehoord. Aanrader!
Brond: Funda
9,8
Aankoper van de Hertenlaan 36 over HuitingSchoon
op Jun 15, 2017, 3:06:17 PM
De makelaar hield rekening met de omstandigheden en gevoeligheden. Hij komt zeer professioneel over. Plezierige samenwerking.

Ik zou deze makelaar aanbevelen!

Bereikbaarheid en communicatie: 8
Deskundigheid: 8
Onderhandeling en resultaat: 8
Prijs/kwaliteit: 8

Bron: Funda
8
Aankoper van de Dr. Aletta Jacobsstraat 15 over HuitingSchoon
op Jan 31, 2017, 12:00:00 AM
'Buitenwonen heeft het prima gedaan. Onze woning was niet zo courant vanwege de ligging (dichtbij een drukkere straat) en de specifieke situatie situatie ontstaan door de ruilverkaveling. De makelaar in kwestie heeft op een goede doordachte manier gehandeld, waardoor wij in een goed te overziene periode onze woning weten te verkopen.'

Lokale marktkennis: 8
Service en begeleiding: 8
Deskundigheid: 8
Prijs / kwaliteit: 8
Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden of familie!''
Bron: Funda
8
Verkopers van de Vaassenseweg 23 te Terwolde over Vrielink Makelaars
op Jun 29, 2017, 12:00:00 AM
'Fijne makelaar, goed inzicht in de markt, eruit gehaald wat er in zat! We zijn goed begeleid en zijn ook steeds goed op de hoogte gehouden!

Lokale marktkennis: 8
Service en begeleiding: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Deskundigheid: 8

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!''
Bron: Funda
8
Verkopers van de Enkweg 20 te Wilp over Vrielink Makelaars
op
Veel gevoel voor de sfeer en de ligging van een object en voor de wensen van de (ver)kopers. rustig en bescheiden en duidelijk in de communicatie met alle betrokkenen.

Deskundigheid: 10
Lokale marktkennis: 8
Prijs / kwaliteit: 8
Service en begeleiding: 10

Bron: Funda
9
verkopers van de Voordesdijk 5 te Markelo over Vrielink Makelaars
op Oct 17, 2017, 12:00:00 AM
''Wat wij als zeer prettig hebben ervaren,is dat er snel gereageerd werd op onze vragen. Ook als we hadden ingesproken op de voicemail, werd er snel teruggebeld. Goede kennis van zaken ivm erfpacht.

Lokale marktkennis: 9
Service en begeleiding: 9
Deskundigheid: 9
Prijs / kwaliteit: 9

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!''
Bron: Funda
9
Verkopers van de Herdersweg 2 te Holten over Vrielink Makelaars
op May 9, 2017, 8:43:00 PM
''Naast een grote mate van deskundigheid ben ik van mening dat mijn makelaar Daniëlle geduldig en evenwichtig te werk is gegaan.
Er waren relatief veel bezichtigingen en serieuze gegadigden en veel van deze bezichtigingen hebben ook bijna tot een deal geleid.
Mijn makelaar heeft er soms veel tijd en energie in gestoken en bleef kalm, ook wanneer het uiteindelijk niet tot een afronding kwam.
Uiteindelijk heb ik een fijne koper gevonden en dat alles nog binnen een jaar. Al met al ben ik tevreden over het behaalde resultaat.

Lokale marktkennis: 10
Service en begeleiding: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / kwaliteit: 10
Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!''
Bron: Funda
10
Verkoper van de Schooldijk 1 te Schalkhaar over Vrielink Makelaars
op Jul 4, 2016, 12:15:00 PM
''We waren erg blij, dat ze op kort termijn met ons mee wilde gaan, om een voor ons belangrijke bezichtiging te doen. Zodat we gelijk een bod uit konden brengen.

Bereikbaarheid en communicatie: 9
Deskundigheid: 9
Onderhandeling en resultaat: 10
Prijs / kwaliteit: 9

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!''
Bron: Funda
9,3
Aankopers van de Holterweg 17 te Heeten over Vrielink Makelaars
op May 9, 2017, 8:46:00 PM
Ik ben zeer tevreden klant vriendelijk/ kennis/ ze gaan er voor proberen optimaal er uit te halen. Mensen op het kantoor zijn klantvriendelijk goed op elkaar af gestemd .Je wordt goed op de hoogte gehouden van zaken.

Deskundigheid: 8
Lokale marktkennis: 8
Prijs / kwaliteit: 7
Service en begeleiding: 8

Bron: Funda
7.8
Verkopers van de Raalterweg 31 Wesepe over Vrielink Makelaars
op
Absoluut geen overbodige luxe om een aankoopmakelaar in armen te nemen. De makelaar van buitenwonen heeft ons prima geholpen bij de aankoop van onze woning. Door de ervaring die hij heeft wist hij precies wat hij voor ons moest en kon doen. Vooral de dingen waar we zelf geen verstand van hadden of zelf niet zagen pakte hij voor ons op. Fijn om deze zekerheid te hebben!

Bereikbaarheid en communicatie: 8
Deskundigheid: 9
Onderhandeling en resultaat: 9
Prijs/kwaliteit: 9

Bron: Funda
8.8
Aankoper van de Carry van Bruggenweg 5 over HuitingSchoon
op Nov 30, 2015, 12:00:00 AM
''Danielle Leerkes heeft ons uitstekend geadviseerd en begeleid bij de verkoop van onze woning. Daarnaast hebben wij van de kopers van onze woning vernomen dat zij ook voor hen een prettige, kundige gesprekspartner is.

Lokale marktkennis: 10
Service en begeleiding: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / kwaliteit: 9

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!''
Bron: Funda
9.8
Verkopers van de Flierderweg 24 Eefde over Vrielink Makelaars
op Apr 12, 2016, 2:23:00 PM
''Mevrouw Leerkes heeft de verkoop van onze (woon)boerderij deskundig begeleid. Ze is in staat om niet alleen de belangen van de verkoper te behartigen maar ook kan ze goed meedenken met de koper. Zo is ze in staat om voor beide partijen passende oplossingen aan te dragen waardoor de deal bevredigend gesloten kan worden.

Lokale Marktkennis: 8
Deskundigheid: 9
Service en begeleiding: 9
Prijs/kwaliteit: 9

Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden of familie!''
Bron: Funda
8.8
Verkopers van de Biesterveldsweg 2 en 2a Schalkhaar over Vrielink Makelaars
op Jun 21, 2016, 12:00:00 AM
Na een moeilijke periode door de crisis wat voor ons maar ook voor jullie een lastige tijd is geweest, zijn wij nu zeer blij dat de kavel verkocht is. Bedankt daarvoor

Lokale marktkennis: 8
Service en begeleiding: 7
Deskundigheid: 8
Prijs / kwaliteit: 7
Ik zou deze makelaar zeer waarschijnlijk aanbevelen bij vrienden of familie.''

Bron: Funda
7.5
Verkopers van de Bredenhorstweg Lierderholthuis over Vrielink Makelaars
op Apr 17, 2015, 12:00:00 AM
''Wij zijn zeer tevreden over onze makelaar Danielle Leerkes en ook onze kopers waren vol lof over haar werkwijze

Lokale marktkennis: 10
Service en begeleiding: 10
Deskundigheid: 10
Prijs / kwaliteit: 10

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!''
Bron: Funda
10
Verkopers van de Oxersteeg 13 Deventer over Vrielink Makelaars
op
Goede uitleg, goede begeleiding, mooie foto's van het perceel/huis. Verstand van zaken Wij waren heel tevreden!

Deskundigheid: 8
Lokale marktkennis: 9
Prijs / kwaliteit: 8
Service en begeleiding: 8

Bron: Funda
8.3
Verkoper van de Rijksweg 11 te Smilde over HuitingSchoon
op
Danielle is een prettige makelaar, die je voortdurend op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen omtrent de verkoop. Ze communiceert goed en weet potentiële kopers te interesseren in het huis. Ze is altijd bereikbaar en staat open voor een creatieve aanpak.

Lokale marktkennis 9 Service en begeleiding 9
Deskundigheid 9 Prijs / kwaliteit 8
Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden of familie.
8.8
Verkopers van de Holterweg 148 Bathmen over Vrielink Makelaars
op Nov 11, 2014, 12:00:00 AM
Veel ervaring van :de agrarische sector ,kennis betreffende landbouwgronden, buiten op het platteland wonen en een goed inlevingsvermogen betreffende de kopers. Duidelijk met de koper besproken wat de plussen en de minnen zijn bij het te kopen/verkopen object. Ook betreffende randzaken goed advies en goede oplossingen. (bijvoorbeeld meedenken met het opruimen van bovengrondse olieopslagtank).
Adequaat reageren op nieuwe geïnteresseerden en het op de hoogte houden van de verkoper.
Ik heb Danielle Leerkes en Gert Jan Hoornenborg ervaren als kundige personen op hun vakgebied.
Lokale marktkennis 8 Service en begeleiding 9
Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 8
Bron: Funda
8.8
Verkopers van de Zwarteweg 26 Beltrum over Vrielink Makelaars
op Sep 23, 2014, 12:00:00 AM
Zeer gedreven,vindingrijk,prettig in omgang,kan erg goed improviseren,
Altijd bereikbaar, zeer energierijk, samenvattend: Zeer prettige zakenpartner die
wij iedereen aan kunnen raden.
Lokale marktkennis 9 Service en begeleiding 9
Deskundigheid 9 Prijs / kwaliteit 8
Bron: Funda
8.8
Verkopers van de Ikkinksweg 9 Okkenbroek over Vrielink Makelaars
op Sep 4, 2014, 12:00:00 AM
Onze Makelaars D.Leerkes en R.Kreileman verstaan hun vak, hebben een grote inzet en dat zonder blabla. Niets was hen teveel. De verkoopprijs was gewoon goed. Zoals U ziet, zijn wij zeer tevreden. Zeer aan te bevelen!
Lokale marktkennis 10 Service en begeleiding 10
Deskundigheid 10 Prijs / kwaliteit 10
Bron: Funda
10
Verkopers van De Poel 15 Wenum Wiesel over Vrielink Makelaars
op Sep 16, 2013, 12:00:00 AM
Danielle Leerkes van BuitenWonen hebben wij leren kennen als een deskundige, betrokken en attente makelaar. Altijd op tijd met beloofde of geplande acties. Maar moeilijk heeft zij het met deze verkoop niet gehad. De liefhebbers die dit aparte huis naar waarde konden schatten waren er immers als eerste kijkers en later kopers als de kippen bij. Een bezichtiging was voldoende.
8
Verkopers van de Diepenveenseweg 26 Olst over Vrielink Makelaars
op Nov 23, 2015, 12:00:00 AM
efficient, betrouwbaar, met kennis van zaken van het buiten wonen, feeling met de markt, komen met voorbeelden van andere projecten
Lokale marktkennis 7/ Service en begeleiding 7/ Deskundigheid 8/Prijs / kwaliteit 7
Bron: Funda
7,3
Verkopers van de Broekstraat 22-24 kavels over Vrielink Makelaars
op Mar 10, 2016, 12:00:00 AM
het was een zeer goed contact waarbij gezien de problematiek zeer goed werd mede gedacht om oplossingen te realiseren en ook daarvoor actief stappen heeft ondernomen in meerdere richtingen.

Deskundigheid: 8
Lokale marktkennis: 8
Prijs/kwaliteit 8
Service en begeleiding: 9

Bron: Funda
8.3
Verkoper van de Kavelingen 44 Valtermond over HuitingSchoon
op Dec 28, 2015, 12:00:00 AM
Een prettig persoon om mee samen te werken. Had een positieve en stimulerende kijk op het te verkopen pand. Gaf reele en niet te hoge verwachtingen. Was geduldig wat de eisen van de kijkers betreft. Had een goede brochure, mooie foto's en goede tekst. De afhandeling nadat het verkocht was verliep goed.

Deskundigheid: 8
Lokale marktkennis: 8
Prijs / kwaliteit: 7
Service en begeleiding: 8

Bron: Funda
7.8
Verkopers van de Semsstraat 18a over HuitingSchoon
op Feb 5, 2013, 12:00:00 AM
Het contact met de makelaar was prima, hij nam overal de tijd voor, zeer deskundig en aardig, als er vragen waren was er altijd een antwoord en anders zocht hij het wel op, zeker een aanrader voor verkoop van huizen in het buiten gebied.

Deskundigheid: 8
Lokale marktkennis: 8
Prijs / kwaliteit: 7
Service en begeleiding: 8

Bron: Funda
7.8
Verkoper van de Meester Koolweg 4 over HuitingSchoon
op
Prettige man in de omgang,komt zijn afspraken stipt na en weet goed waar hij over praat. Ook bij telefonisch kontakt wordt je leuk te woord gestaan zowel door hem als zijn medewerk(st)ers.

Deskundigheid: 8
Lokale marktkennis: 8
Prijs / kwaliteit: 8
Service en begeleiding: 8

Bron: Funda
8
Verkoper van de Vaartweg 83 te Smilde over HuitingSchoon
op
Overweegt u ook om uw woning te verkopen? In vijf concrete stappen leggen wij uit wat u van een Buitenwonen-makelaar kunt verwachten.
Uw woning zichtbaar in heel nederland..
Maak gebruik van onze gezamenlijke kennis
Een logische plek voor alle landelijke woningen