Interieur
Kenmerken

Op een bijzonder centraal punt in Twello, op de hoek van de Rijksstraatweg en de Oude Wezenveldseweg, mogen wij u namens het Rijksvastgoed bedrijf een perceel grond aanbieden ter grootte van 2.805 m².

Het perceel is voorheen in gebruik geweest als opslag ten behoeve van zout en andere voorwerpen. Het perceel is omzoomd door bomen en deels verhard.

Wat mag er wel en niet op het terrein? De gemeente Voorst geeft aan:

Toegestane activiteiten op dit perceel: Het perceel heeft een agrarische bestemming. Dat betekent dat de percelen gebruikt mogen worden voor de volgende activiteiten:

Agrarisch gebruik: grondgebonden veehouderij, akkerbouw en vollegrondstuinbouw

Ondergeschikt agrarisch natuurbeheer (agrarisch beheer met inachtneming van het behouden van natuur- en landschapswaarden, zoals weidevogelbeheer, randenbeheer, slootkantenbeheer en dergelijke)

Hobbymatig agrarisch gebruik

De percelen mogen dus gebruikt worden om hobbymatig dieren op te laten grazen of om gewassen te verbouwen. Daarnaast kunnen de percelen gebruikt worden door een agrarisch bedrijf. Daarbij kunnen zij agrarisch natuurbeheer passen.

Wat mag niet op dit perceel:

Alle activiteiten die anders zijn dan hierboven omschreven, zijn niet toegestaan. Het is niet toegestaan om bebouwing te plaatsen. Schuilhokjes voor dieren zijn dus ook niet toegestaan.

De enige bebouwing die is toegestaan is een erf- of perceelafscheiding van maximaal 1 m hoog. Dit is vergunningvrij mogelijk op basis van artikel 2, aanhef en lid 12 onder a, van bijlage II van het Bor.

De verkoop geschiedt volgens een vastgelegde inschrijfprocedure. De documenten Inschrijfvoorwaarden en inschrijfformulieren kunt u via ons kantoor opvragen.

Kijkmiddagen zijn op donderdag 9 november tussen 13:30 en 15:00 uur en maandag 13 november tussen 15:30 en 17:00 uur.

Overdracht
Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 1,- k.k.
Bouwvorm
Soort object
Type woning
Bouwjaar
Bouwvorm
bestaande bouw
Ligging
Indeling
Woonopp.
0 m2
Perceelopp.
{{ '0' | number }} m2
Inhoud.
{{ '' | number }} m3
Aant. kamers.
0
Slaapkamers.
Woonlagen.
Energie
Verwarming
Buitenruimte
Tuin
Parkeergelegenheid
Garage
Aantal
Capaciteit
Overig
Permanente bewoning
Onderhoud binnen
Onderhoud buiten

Interessante woning
voor iemand uit je buurt?