Exterieur
Interieur
Omgeving
Kenmerken
Plattegrond

Landelijk gelegen, tussen de dorpen Zelhem en Halle ligt een nieuwe te ontwikkelen erf aan de Halseweg. Op dit erf hebben wij nog 1 vrijstaand woonhuis beschikbaar. De overige kavel en woning zijn inmiddels verkocht. Het perceel is 13.105 m² groot, waarvan 5.300 m² aan te planten bos.

Er is een bouwplan ontworpen voor de bouw van een modern vrijstaand woonhuis met een inhoud van 734 m³ en een bijgebouw (carport) van 72 m². Deze speels vormgegeven woning met vide, ruim bijgebouw met inpandige carport is ingedeeld met wonen en slapen op de begane grond.

De woonoppervlakte op de begane grond bedraagt nu 127 m² en is is nog 83 m² beschikbaar voor wonen op de verdieping (2 slaapkamers en een badkamer). Het gehele bestek en tekeningen zijn beschikbaar. De huidige eigenaar is reeds begonnen met het casco bouwen van de woning. De genoemde verkoopprijs is de prijs voor alle grond en de casco afgebouwde woning. De woning wordt opgeleverd zonder keuken, sanitair, schilderwerk binnen, trappen, tegelwerk en afwerkvloer.

Er mag nog een bijgebouw van 100 m² bijgebouwd worden.

De genoemde prijzen zijn inclusief btw maar exclusief de kosten voor de nutsvoorzieningen. Deze dienen door koper zelf aangebracht te worden.

De aanplant van het bos dient te bestaan uit eiken, groene den, meidoorn, sleedoorn en krent. Op het perceel moeten nog twee solitaire walnootbomen worden geplant. De tuinen van de drie woningen worden van elkaar gescheiden door gebruikmaking van meidoorn- en beukenhagen. De aanplant van het bos wordt als kettingbeding aan de koper opgelegd.

Overdracht
Status
Verkocht
Vraagprijs
€ 695.000,- v.o.n.
Specificatie
inclusief BTW
Bouwvorm
Soort object
eengezinswoning
Type woning
vrijstaande woning
Bouwjaar
2021
Bouwvorm
bestaande bouw
Ligging
vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen
Indeling
Woonopp.
196 m2
Perceelopp.
{{ '13105' | number }} m2
Inhoud.
{{ '734' | number }} m3
Aant. kamers.
4
Slaapkamers.
3
Woonlagen.
2
Energie
Verwarming
Buitenruimte
Tuin
achtertuin, voortuin, zijtuin, tuin rondom
Parkeergelegenheid
Garage
carport
Aantal
Capaciteit
Overig
Permanente bewoning
ja
Onderhoud binnen
goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
goed tot uitstekend

Toepassing

Uiteraard is alles mogelijk met deze woning. Om met u mee te denken en u voor te bereiden heeft onze makelaar een beoordeling gemaakt van een logische toepassing.
9
Wonen & werken
8
Bed & breakfast
0
Agrarische Bestemming
10
Paarden-
object
0
Dubbele Bewoning

Interessante woning
voor iemand uit je buurt?